eramiehet@olkijoki.fi

Ota yhteyttä!Suomen riistakeskusSuomen Metsästäjäliitto

Olkijoen Erämiesten metsästysalueet

Olkijoen Erämiehet käyttää metsästysvuokrasopimustensa hallintaan Reviiri-palvelua. Tämä mahdollistaa yksittäisille jäsenille suoran pääsyn ajantasaisiin sopimustietoihin. Karttoja voi tarkastella tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Lataamalla b-bark mobiilisovelluksen puhelimeesi, näet metsästysalueen rajat ja voit tarkastella metsästysrajoituksia myös ollessasi metsällä. Karttojen katseluun tarvitaan sähköpostiosoite, joka toimii käyttäjätunnuksena.

Karttojen näkyminen b-bark sovelluksessa edellyttää, että olette rekisteröityneet Reviirin käyttäjäksi. Tämän jälkeen voitte lisätä b-bark sovellukseenne seuran Reviiri-kartat. b-bark sovelluksen käyttö on ilmaista.

Metsästysalueissa on tällä hetkellä joitain aukkoja. Aukot eivät välttämättä ole sopimuksettomia alueita. Osa kiinteistötunnuksista on muuttunut ja selvittelemme näiden kiinteistöjen sopimustilannetta.

Lyhyt asennusohje

1. Asenna b-bark puhelimeesi.

2. Lisää Reviiri-kartat b-bark sovellukseen.

Lisätietoa ja puhelinkohtaiset ohjeet karttojen lisäämisestä saatte Reviirin sivuilta, käyttöohjeet / Reviirin Käyttö Mobiilikarttasovelluksissa. b-bark mobiilisovelluksen käyttöohjeet löytyvät b-bark valmistajan sivuilta, tuotteet/ohjeita osiosta.

Tarvittaessa voit lähettää karttojen katselupyynnön sähköpostitse sihteerille.

Palvelu on vain seuran jäsenten käyttöön!

Reviirin lisäksi pyyntialuekartat ovat näkyvissä myös OmaRiista palvelussa. Ilmoita sihteerille metsästäjänumerosi, niin saat kutsun OmaRiistaan.

Syksyn 2017 aikana kylätalon karttatelineeseen tulostetaan uusi kartta josta näkee pyyntialueet ilman puhelimia tai tietokoneita.

Maanomistaja

Meille on tärkeää, että yhteys maanomistajiin säilyy, ja siksi toivomme teidän ilmoittavan sihteerillemme mahdolliset muutokset yhteystiedoissanne tai vuokrattujen alueiden omistussuhteissa.