Olkijoen Erämiehet ry logo

Olkijoen Erämiehet

Kylätalo
Olkijoen kylätalo, juhliesi pitopaikka!

Olkijoen Erämiesten kylätalo mahdollistaa erilaisten koulutustilaisuuksien, syntymäpäiväjuhlien ja kokousten pitämisen rauhallisella Olkijoen kylällä.

Nykyaikainen ja täysin sähköistetty tila tarjoaa mukavat puitteet tilaisuuksillesi. Kylätalon lisäksi samalla varauksella hoituu pihalla olevan kotamökin vuokraus. Kotamökkiä voi myös vuokrata erikseen.

Uusi ulkosauna on kokemisen arvoinen! Varaa vuorosi ennenkuin vapaat ajat menevät!

Olkijoen Erämiesten kesäkokous päättää vuosittain vieras- ja vesilinnun pyyntilupien säännöistä. Vieras- ja vesilinnun pyyntiluvan voit maksaa suoraan yhdistyksen tilille

Laita maksukuitin viesti -kenttään oma metsästäjänumerosi ja isännän nimi. Kun lähdet metsälle, muista ottaa kuitti mukaan, metsästyksenvalvojat voivat sitä tavattaessa kysellä.

Yhteystiedot:
Puheenjohtaja:
Sihteeri:
Johtokunnan jäsenet:
Suurpetoyhteyshenkilöt:
Kylätalon varaus:
Y-tunnus:
Pankkiyhteys:

Saalisilmoitukset tulee tehdä tammikuun alussa. Ilmoitusvelvollisia ovat varsinaiset jäsenet ja myös vieras- ja vesilinnun pyyntilupien hankkijat. Ilmoituksen voi tehdä alla olevalla linkillä.

Pöytäkirjat:
Säännöt:

Jos haluat ylläpitää tiedotteita ja muuta sisältöä, sinun tulee kirjautua sivustolle.

Seuralla on oma ampumarata, jonka toimintaa pyöritetään yhdessä Siikajoen metsästysseurojen kanssa. Ampumadalla on haulikko- ja kivääriradat. Ampumarataa käyttävä henkilö sitoutuu noudattamaan ampumaradan järjestyssääntöjä. Säännöt ovat nähtävillä radan ilmoitustaululla. Ampumaradalla järjestetään hirvimerkkiammuntoja kesän aikana. Radan toiminnasta voi tiedustella:

Olkijoen Erämiesten alueella on ollut käytössä yksi riistakolmio, jonka reitillä riistan kesä- ja talvilastentaa on suoritettu. Seuraa tapahtumakalenteria, kesä- ja talvilaskennan suorittamisajat tulevat sinne näkyviin. Lisätietoja saa seuran sihteeriltä.

Reviiripalvelu Suomen Metsästäjäliitto Suomen Riistakeskus